Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne Władysław Gut-Wnęk

Adres obiektu Kasprowicza 39a, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 13 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.6
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 30

 
 

A&A z Grodziska Maz
Dodano: 2017-05-24
Pobyt od: 2017-04-18 do 2017-04-24 IP: xxx.216.73.57
 
 
 

Jeżdzimy do Państwa już 10 lat zawsze jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam


 
 

Beata
Dodano: 2016-10-18
Pobyt od: 2016-10-14 do 2016-10-16 IP: xxx.117.142.93
 
 
    

Super lokalizacja, czyste pokoje, świetnie wyposażona kuchnia. Największym atutem tego miejsca są wspaniali właściciele-gospodarz to przesympatyczny góral z krwi i kości a gospodyni to najbardziej pozytywna kobieta jaką w życiu spotkałam. Polecam gorąco to miejsce i tych ludzi!!!


 
 

Ząbki
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-27 do 2016-05-28 IP: xx.204.29.10
 
 
 

O gospodarzach już wiele było napisane ale też dodam, są bardzo mili i uprzejmi. Jeśli następnym razem będę w Zakopanem na pewno nie będę szukał innego miejsca na nocleg. Wielki pozytyw


 
 

Kasia i Tomek z Radomia
Dodano: 2016-01-14
Pobyt od: 2016-01-11 do 2016-01-16 IP: xxx.43.249.242
 
 
    

Wspaniali gospodarze, jesteśmy trzeci raz u państwa.Ciepli i mili ludzie.Pokoje super w stylu góralskim,zawsze czysto,cieplutko, cena adekwatna do obiektu, wszędzie bez problemu można dotrzeć.Wszystkim znajomym polecamy to miejsce.Wrócimy tu jeszcze nie raz.


 
 

Grzegorz
Dodano: 2015-06-28
Pobyt od: 2015-02-07 do 2015-02-11
 
 
    

Szanowni, mili i uprzejmi gospodarze - pamiętamy i bardzo mile wspominamy lutowy (2015 rok) przyjazd do Państwa. Być może w najbliższą zimę ponownie się zjawimy, ale pod jednym warunkiem - postarajcie się o równie wspaniałą, śnieżną, mroźną, iście podhalańską i tatrzańską aurę! :) Pozdrawiam serdecznie, Grzegorz Z ("kij" z Polany Chochołowskiej w trakcie śnieżycy ;)) - pasjonaci pogodowi, łowcy burz!


 
 

k i s
Dodano: 2014-03-21
Pobyt od: 2012-12-28 do 2013-01-01
 
 
  

cudowne miejsce! spedzilismy tam sylwestra i walentynki w zeszlym roku, gdyby nie niespodziewane okolicznosci to wrocilibysmy rowniez w wakacje. super pokoje, mily gospodarz, ogromna swietnie wyposazona kuchnia, z balkonu widok na Giewont :) blisko do centrum, same plusy! goraco polecamy :)


 
 

Justyna i Tomasz
Dodano: 2013-08-21
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-21
 
 
 

Właśnie wróciliśmy od Państwa Gut-Wnęk. Byliśmy pierwszy raz w Zakopanem. Bardzo mili i życzliwi gospodarze, czysty i schludny pokój, łazienka. Jest internet Wi-Fi. Dobra lokalizacja - parking na samochód, blisko sklep, restauracja i przystanek. POLECAMY!


 
 

Marcin z Nysy.
Dodano: 2013-07-18
Pobyt od: 2013-07-15 do 2013-07-17
 

WITAM JESTEŚMY Z NYSY BYLIŚMY W LIPCU I BYŁO SUPER. POZDROWIENIA DLA GOSPODARZY SĄ BARDZO PRZEMYLI. POLECAM MY NA PEWNO POJEDZIEMY TAM NIERAZ.


 
 

Beata i Marek Gołąbek
Dodano: 2013-07-18
Pobyt od: 2013-07-02 do 2013-07-09
 
 
 

No p. Tereniu i p.Władysławie jedziemy jeszcze raz do Was. Gołąbki z KOŻMINA Wlkp.Pozdrowienia :)


 
 

Marcela
Dodano: 2013-05-14
Pobyt od: 2012-05-14 do 2012-05-14
 
 
 

Witam. Polecam ! Pokoje zadbane, czyste, atmosfera jak w domu, Gospodarze przemili, Lokalizacja jest naprawde świetna i cena jest dobra! byłam tam w tym roku w lutym i przez okres letni znowu planuje jechać w to samo miejsce ! Gorąco pozdrawiam!


Opinie 1-10 z 30

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie